Ontdek je wijn met liefde
Prijs per fles
Van tot
€ 3,- € 30,-
Soort wijn
Land
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Streek
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Druivensoort
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Smaak
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Gebruikersmoment
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Aanbiedingen en acties
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes

Wijnbon


 

De VINIO Wijnbon geeft een riante keuze uit bijzondere wijnen

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor relaties, een verjaardag, bruiloft of jubileum?
De Wijnbon is een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen bij wijnliefhebbers of degenen die zich in wijn willen verdiepen. De ontvanger van de bon kan kiezen uit het ruime assortiment van kwaliteitswijnen van Vinio op www.vinio.nl. Je kiest zelf de waarde van de Wijnbon en een eventuele persoonlijke tekst. Met de Vinio Wijnbon heb je gegarandeerd succes !

Hoe geef je een VINIO Wijnbon cadeau?

Per e-mail: Laat de bon dan per e-mail toezenden naar jezelf of de ontvanger van de bon. Je hebt je cadeau dan snel in huis en je betaalt geen verzendkosten!
Per post: Wil je de ontvanger een feestelijk cadeau in de vorm van een mooie cadeauenvelop overhandigen? Kies dan voor de fysieke Wijncadeaubon in een bijpassende envelop. Een kant-en-klaar cadeau! Wij sturen binnen 3 werkdagen de Wijnbon met het gewenste tegoed en, indien gewenst, voorzien van persoonlijke boodschap.

Koop hier uw wijnbon: 

  

 

 

De 'zakelijke' VINIO Wijnbon

Een passend zakelijk wijncadeau in plaats van een 'willekeurig’ kistje wijn.
Je geeft je relatie of medewerker een riante keuze uit de bijzondere wijnen van Vinio! Wijnen, stuk voor stuk rechtstreeks van de domeinen in alle prijsklassen. De 'zakelijke’ Wijnbon kan tegen elk wenselijk wijntegoed worden uitgegeven, standaard worden voorzien van bedrijfslogo en, indien gewenst, met een persoonlijke boodschap. De Wijnbon kan ook geheel in de stijl van je bedrijf worden gemaakt. Tegen een meerprijs kan in samenspraak een 'eigen’ Wijncheque (of creditcard) met bijpassende envelop worden ontworpen.

Neem voor een zakelijke versie contact met ons op om de wensen te bespreken.

  1. Home >
  2. Informatie >
  3. Wijnbon
Geen 16 geen druppel