Ontdek je wijn met liefde
Prijs per fles
Van tot
€ 3,- € 30,-
Soort wijn
Land
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Streek
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Druivensoort
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Smaak
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Gebruikersmoment
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes
Aanbiedingen en acties
Toon alle keuzes Toon populaire keuzes

Bestelprocedure

Makkelijk bestellen en betalen

Vinio maakt het je gemakkelijk om mooie wijnen rechtstreeks vanaf de verschillende domeinen in onder andere Frankrijk en Italië bij je thuis bezorgd te krijgen. 
Je kunt bestellen op de wijze die je het beste past: 

1. geheel via de website www.vinio.nl
2. per e-mail naar info@vinio.nl

3. per fax, vul het bestelformulier in en fax het naar 0842-265390 

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling per e-mail met de betalingsinstructies. 
Op het moment dat je betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling verwerkt en ontvang je van ons een bevestiging. Voor elke van de drie bovenstaande bestelmethoden geldt dat je bestelling pas definitief is zodra je de betaling naar onze rekening hebt verricht en wij het verschuldigde bedrag op onze rekening hebben staan. 

Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W. en gelden uitsluitend voor levering in Nederland.

Bezorging en de kosten

Bij de bestelling vragen wij een bijdrage in de kosten die wij maken voor verzending. Dit is bewust een bijdrage omdat wij de drempel om via onze site te bestellen zo laag mogelijk willen houden. Het online kopen van wijn biedt vooral voordelen zoals uitgebreide omschrijvingen, interviews met wijnmakers, eenvoudig navigeren en altijd open! Wij rekenen maximaal 4 werkdagen voor de bezorging van je bestelling maar meestal gaat het sneller.

 

Wil je de wijn gemakkelijk en snel thuis (of op een ander adres) hebben? 
Bezorgen gebeurt veilig en snel. Voor de kosten die wij maken voor het transport vragen wij je een bijdrage: 
1 - 18 flessen : €   7,50
  > 18 flessen : € 12,50 

Wij verpakken de wijn in speciale transportdozen. Verzenden naar elk adres in Nederland is mogelijk. Voor Waddeneilanden en het buitenland rekenen wij een toeslag.

 

De verzending wordt verzorgd door Vinologix/DPD Nederland BV. Een serviceverlener die samen met DPD een speciale wijnverzenddienst vormt. Zij zijn gespecialiseerd in het versturen van wijnen of andere breekbare goederen. De wijnen worden dus met de grootste zorg verpakt en vervoerd. Nadat wij je de bevestiging van je bestelling hebben gestuurd, zorgen wij dat het pakket snel wordt aangeboden aan Vinologix. Zij zorgen dat het pakket binnen 1-2 dagen zal worden geleverd. Ben je niet thuis, dan wordt er standaard geprobeerd het pakket af te leveren bij de buren. Zijn deze ook niet aanwezig dan wordt het pakket retour genomen en vind je een kaartje in de brievenbus met verdere instructies. DPD doet maximaal 3 afleverpogingen bij het bezorgadres. Bij onbestelbaar komt het pakket naar ons retour. Wij houden je via e-mail op de hoogte van je bestellingen.

Bezorgen op een ander adres?

Je bestelling wordt bezorgd op het door jou gewenste adres. Dit gewenste afleveradres geef je op in de gekozen bestelmethode. Als het om jezelf gaat, kun je denken aan bijvoorbeeld je werk, je buren of familie. Heb je zin om iemand te verrassen met een prachtige wijn, dan geef je zijn of haar adres op en zorg je alleen voor de betaling.

Mogelijkheid tot afhalen

In Loosdrecht hebben wij onze voorraden goed opgeborgen. Het is mogelijk om op afspraak je bestelling op te komen halen waardoor je de verzendkosten bespaard. In de bevestigingsmail van je bestelling vermelden wij het telefoonnummer waarmee je contact kan opnemen voor een afspraak.

Ben je tevreden?

Vinio biedt je een garantie op kwaliteit en tevredenheid. Als een bepaalde wijn je niet bevalt, kun je deze terugsturen. Je hebt dan de keuze; wij storten de aankoopkosten van de wijn terug op je bankrekening of, indien je dat wenst, maak je een andere keuze uit ons assortiment en de kosten worden verrekend. De portokosten zijn wel voor jouw rekening. Ons adres is WG-plein 700, 1054 SK Amsterdam. Wij verzoeken je vriendelijk om ons van tevoren te informeren over de wijnen die je wilt terugzenden. Dit kan via ons contactformulier (onder kopje contact) of fax naar nummer: 0842-265390.

  1. Home >
  2. Informatie >
  3. Bestelprocedure
Geen 16 geen druppel